Nové album večernice

blog

Moravští Morgue Son a slovenská Morna zahrají společně řadu koncertů. Rockovou náladovostí a progresivním melodickým death metalem Vás provedou pěti večery - konkrétně v městech HODONÍN, ZLÍN, BRATISLAVA, BRNO, TRNAVA. Nenechte si ujít koncertní zastávku plnou nářezu s atmosférou.

Morgue Son:

Barevná historie Morgue Son celou dobu ukazuje, že kapela nemíní stát na místě. Ukazuje na rockový směr. Ať už progresivní, atmosferický či jakýkoliv barevný...nové album Morgue Son "Večernice ~ Proplouváš" , které vyšlo 15.listopadu 2014 obsahuje osm tracků. Atmosférické rockové album, které vzhlíží ke zlatým vintage časům. Pocitově balancuje mezi barovou atmosférou, psychedelií, klasicky rockovou rytmikou a melancholicko metalovými highlighty. I přes touhu v meditativní tvář a nejklidnější materiál v dosavadní práci kapely, neztrácí energii. Veškeré náhravání proběhlo opět ve studiu Unart, ve spolupráci s Frantou Šebákem, se zvukem který ctí rockovou živost a vydává se proti dnešním boostovaným konvencím.

Morna (SK):

Zoskupenie mladých, ambicióznych chalanov, ktorých hudba je plná zvratov, melancholických aj melodických pasáží s čistými gitarami, ktoré vyvažujú technické a tvrdé, úderné časti s agresívnym growlom. Kapela počas jej niekoľkoročného pôsobenia stihla vydať debutový album A Tale Of Woe, ktorý bol nominovaný medzi 5 najlepších albumov roka 2013 v kategórii Hard and Heavy, v rámci udeľovania cien Radio_Head Awards. Taktiež odohrali množstvo koncertov po Slovensku, najmä v Bratislave, tiež v Českej republike, Poľsku, a naživo vystúpili v Rádiu_FM v relácii Headbanger_FM. V tomto roku sa chystajú odohrať na slovenskom, metalovom festivale Gothoom, a tiež nahrať a vydať druhý album, na ktorom priebežne pracujú.

http://morna.sk/
https://www.youtube.com/watch?v=ppfKhyjJ_Ok

JAKO SUPPORT PRO HODONÍNSKÝ KONCERT BUDOU OBSCURO CORVUS
A PRO ZLÍNSKÝ - FREE FALL.
V BRNĚ VEČER OTEVŘOU IN DIVERGENCE.

http://bandzone.cz/obscurocorvus
http://bandzone.cz/freefall
http://bandzone.cz/indivergence

Copyright 2014 Morgue Son | Programming Aleš Matěj | Design Mira Indra | Foto Simona Saeverud Bezdekova